Voor uw feest of partij bieden wij een aantal arrangementen aan. Afhankelijk van uw wensen, hebben wij verschillende arrangementen op maat. U heeft keuze uit verschillende buffetten, deze kunnen uitlopen van een zeer eenvoudige broodmaaltijd, tot een uitgebreid koud en warm buffet.

Alle arrangementen zijn slechts suggesties, wanneer u verschillende buffetten met elkaar wilt combineren, kunnen wij dit in goed overleg tevens voor u waarmaken. Onze cateringspecialist De Smaakfactor verzorgt de hapjes en buffetten.

Verjaardagsfeest voor groot en klein

 Voor het vieren van uw verjaardag of partijen hebben wij zeer goede mogelijkheden. Wij passen de zaal aan naar uw wensen en de grootte en samenstelling van uw gezelschap. Ook voor het samen te stellen arrangement kijken wij graag samen met u naar uw wensen en onze mogelijkheden. Op deze manier maken wij het graag een feest dat volledig bij u past. 

Wij zorgen voor een aangeklede zaal en eten en drinken naar wens. Bij mooi weer kunnen kinderen zich uitleven in de nabij gelegen speeltuin. We hebben al een verjaardagsfeest inclusief drankjes en bittergarnituur al vanaf € 19,95 p.p.

 

Graag bespreken wij al onze mogelijkheden uitgebreid met u, wanneer u een vrijblijvende afspraak maakt om uw feest of partij vorm te geven.

Contact gegevens vindt u op de contact pagina