• Slideshow_7
  • Slideshow_1
  • Slideshow_2
  • Slideshow_3
  • Slideshow_4
  • Slideshow_5

Zalen

De faciliteiten van de Bouwakker zijn ideaal voor feesten/partijen/vergaderingen/ informatieavonden maar ook voor scholen. Wij liggen centraal tussen Wezep en Zwolle dichtbij de A50 en de A28, waardoor het ook voor bedrijven die gevestigd zijn in de provincie Gelderland als Overijssel, een handige locatie is om te vergaderen. Op onze ruime parkeerplaats kan iedereen zijn auto kwijt, zonder ver te hoeven lopen naar de ingang.

Wij bieden keuze uit vier zalen en foyer/bar waar u met 10 tot 150 personen kunt plaatsnemen.

De grote zaal (Zwaluwzaal plus Leeuwerikzaal) 150 m2 excl. podium. In theater opstelling  is er capaciteit voor 175 personen. 

De grote zaal is op te delen in twee zalen de Zwaluwzaal (115 m2) en de Leeuwerikzaal ( 35 m2) met een capaciteit voor resp. 145 en 30 personen.

De Nachtegaalzaal 30 m2 en de Merelzaal 30 m2 bieden elk een capaciteit voor 25 personen (beide zalen 50 personen, tussenwand kan worden verwijderd).

Foyer/bar 90 m2. Hier kunnen 60 personen gebruik van maken. 

Ook zorgen wij voor alle benodigde faciliteiten voor een goede vergadering en/of presentatie, zoals een beamer en een internet verbinding.

Tijdens de vergadering kunt u ook gebruik maken van onze cateringdiensten. Wij zorgen voor hapjes, drankjes, koffie, thee of zelfs een volledige lunch of buffet tijdens uw vergadering.

Van te voren spreken we graag uw wensen door, om te zorgen dat u in goede omstandigheden kan vergaderen.

Sporten

In het dorpshuis de Bouwakker kunt u ook sporten. Sinds juli 2015 is het beheer en onderhoud van de naastgelegen sportzaal in handen van de Bouwakker. Deze zaal voldoet aan de normen.

Ook kunt u particulier de sportzaal huren. Neem daarvoor contact op met de beheerder. De sport - / activiteiten in de sportzaal vallen onder de verantwoordelijkheid van de sportverenigingen‚ huurder van de sportzaal.

Als u interesse heeft in het huren van een sport - of vergaderzaal, kunt u contact opnemen via:

E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.